Gerilla aralıksız eylem görüntüleri yayınlarken, MSB twitler arkasına saklanıyor

HABER MERKEZİ – İşgalci Türk devletinin saldırıları karşısında büyük bir direniş veren Özgürlük Gerillaları her gün onlarca askerin öldürüldüğü eylemlerin görüntülerini yayınlayarak gerçeği kamuoyuna yansıtmaktadır.

İşgalci Türk devleti 16 hazirandan bu yana Haftanin’e dönük büyük bir operasyon başlatarak asıl niyetinin Başure Kürdistan’ı işgal etmek olduğunu ispatlamıştır. İşgalci Türk devletinin Heftanin’e saldırıları sonrasında özel savaş medyası aracılığıyla Özgürlük Gerillaları karşısındaki yenilgisini örtbas etmekte ve kendi üstünülük psikolojisini yaratmak istemektedir. Özgürlük Gerillalarının her gün onlarca askeri cezalandırdığı birden fazla eylem yaptığı bu dönemde işgalci Türk devleti sadece sanal medya platformlarında yaptığı kısa kısa açıklamalarla içine düştüğü durumu örtbas etmekte.

Özgürlük Gerillaları gerçekleştirdiği eylemlerin görüntülerini yayınlayarak düşmanın yenilgisini bir bir belgelerken, işgalci Türk devleti yaptıkları kısa açıklamalarla Türkiye toplumunu kandırmakta ve kayıplarını örtbas etmeye çalışmakta.

Heftanin’e yapılan operasyonun ilk aşamasında büyük bir medya gücüyle propagandasını yapan işgalci Türk devleti Özgürlük Gerillalarından aldığı darbelerden dolayı derin sessizliğe gömülmüş durumda. Özgürlük Gerillaları kafa kameraları ve uzaktan çekmiş oldukları eylem görüntüleriyle askerlerin hareketlerini eylem yapılırkenki anları, askerlerin öldürülme ve nasıl kaçtıklarını bir bir belgelemektedir.

Bunun karşısında MSB yaptığı açıklamalarla operasyonun başarılı bir şekilde ilerlediğini ve önceden çektiği bir kaç bombardıman görüntüsüyle kendi durumunu saklamaya çalışmakta. Özgürlük Gerilalarının direnişi karşısında şimdiden yenilgiyi yaşamakta.