ÖZEL – Amed’te MİT denetimindeki Fuhuş Yuvası: Özçelik Apartman – 2

AMED – İşgalci TC devletinin Özel Savaş Dairesi rolünü oynayan MİT’in Kürdistan’daki kirli faaliyetleri her gün daha fazla deşifre oluyor. MİT’in Kürdistan’daki elamanları gençleri yozlaştırmak için her türlü kirli faaliyetleri devreye koymaktadır. Amaç Kürt gençlerini yozlaştırmak ve yurtseverlik bilincinden uzaklaştırmaktır.

MİT uyuşturucu ve fuhuşu bir sektör olarak kullanmaktadır. Kürdistan’da fuhuşun geliştirilmesi ve uyuşturucu satışının yapılması bizzat MİT elemanları tarafından yapılıyor. Bir önceki dosyamızda işlemiş olduğumuz MİT’in denetiminde uyuşturucu satışı haberin devamı olarak ‘’ MİT’in denetimindeki Fuhuş Yuvaları’’ dosyamızda MİT’in kirli faaliyetlerini ele alıyoruz.

Son yıllarda TC devletinin MİT eliyle Kürdistan’da görevlendirdiği özel savaş elemanları aracılığıyla fuhuşu yaygınlaştırmaktadır. MİT denetiminde olan fuhuş yuvalarıni Amed’in merkezi yerlerinde işletmekle beraber bu fuhuş yuvalarının mekanlarını çok gizli kapaklı yapmayarak herkesin ulaşabileceği yerlerde işletmekte. Bu fuhuş yuvalarında aynı zamanda uyuşturucu kullanımı ve satışı da yapılmaktadır.

Amed’in Merkez Yenişehir ilçesine bağlı Ofis semtinde bulunan ÖZÇELİK apartmanı MİT’in denetiminde bir fuhuş yuvasına dönüştürülmüştür. Apartmanın tamamında bu kirli faaliyetler yürütülmektedir. 4 katlı binanın tamamı bir fuhuş ve uyuşturucu yuvasına dönüştürülmüştür. Yerleri açık ve net olmasına rağmen buralara herhangi bir müdahale edilmezken bu işin içinde MİT’in olduğu gerçekliğini adeta gözler önüne seriyor. Özçelik Apartman’da yapılan fuhuşun sorumlusu ise ajanlaştırmış oldukları APO denen şahsa verilmiştir. APO denen şahıs genelde ofiste sanat sokağında faaliyet yürütmekte. Kendine bağlamış olduğu gençler üzerinden fuhuş yaptırır, uyuşturucu satışını yürütür. APO denen şahıs erkek kardeşiyle beraber genç kadınları tehdit, şantaj ve kandırarak fuhuşa sürüklemektedir. Adeta bir fuhuş ve uyuşturucu şebekesi oluşturmuştur.