SON DAKİKA – DGH ve DGK-H’den ”KIZIL İNTİKAM” hamlesini selamlama eylemi

AMED – DGH ve DGK-H başlattıkları ”KIZIL İNTİKAM” hamlesini selamlama amacıyla Ş. Rizgar Farqin birimi Amed’te fuhuş yapılan bir apartmana el yapımı patlayıcılarla eylem gerçekleştirdi.

DGH ve DGK-H başlattıkları ”KIZIL İNTİKAM” hamlesini selamlamak amacıyla Ş. Rizgar Farqin birimi tarafından Amed Yenişehir ilçesinin Ofis semtinde fuhuş ve uyuşturucu yapılan bir apartmana el yapımı patlayıcılarla eylem gerçekleştirdi.

Ş. Rizgar Farqin birimi tarafından yapılan açıklama şöyle; 

Devrimci Gençlik Hareketi olarak faşist işgalci TC devletinin halkımız ve ülkemiz üzerinde yürüttüğü imha soykırım ve saldırı politilkalarına karşı ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesine başlattığımızı daha öncesinde duyurmuştuk. Başlattığımız ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesi çerçevesinde 15 Ağustos tarihinde Amed Yenişehir ilçesinin Ofis semtinde fuhuş, uyuşturucu yapılan Özçelik Apartman’a el yapımı patlayıcılarla eylem gerçekleştirildi. Birimlerimiz eylem sonrasından güvenli bir şekilde alandan çıkmıştır. Daha sonrasında çok sayıda polis ve zırhlı araçlar alanı ablukaya alırken onlarca özel harekat ekipleri ranger araçlarıyla alana sevk edildi.

Eylem yapılan Özçelik Apartmanı MİT’e bağlı bir fuhuş, uyuşturucu ve kumar merkezidir. MİT denetiminde fuhuş uyuşturucu satışının merkezi olduğu bilinen bu mekan ”KIZIL İNTİKAMIMIZIN” hedefi olmuştur. MİT için önemli olan bu binanın eylem sonrasında alana sevk edilen polis ve özel harekat ekiplerinden anlaşılmakta. Apartmanın ilk katında kumar, ikinci ve üçüncü katında ise uyuşturucu ve fuhuş yapılmaktaydı.

DGH ve DGK-H olarak başlattığımız ”KIZIL İNTİKAM” hamlesinde belirttiğimiz gibi fuhuşu yaygınlaştıran işbirlikçilere KIZIL bir öfke olup yaşamı onlara haram edeceğiz. Kürdistan’daki bütün düşman varlığı ve buna imkan açan herkes hedefimizde olacak, faşist soykırımcı düzene polis olan, bekçilik eden, işbirlikçilik eden, yandaşlık eden, herkes ve her kurum hedefimiz olacaktır.  Düşmana gün yüzü göstermeyecek işbirlikçilerine nefes aldırtmayacağiz. Bu fuhuş şebekesinin başı olan Apo ve Apo gibi işbirkçilerher zaman hedefimizde olacak. Düşman ve düşmanla işbirliği yapan herkesin, faşizme hizmet eden her türlü faaliyeti ve yaşam alanlarını hedef alacağımızı herkes bilmelidir.