ÖZEL – DGH, DGK-H Serhed Koordinasyonu: Zulmü kabul etmeyin ve birimlerde yerinizi alın

SERHED – Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) ve Devrimci Genç Kadın Hareketi (DGK-H) Serhed Koordinasyonu Berfin Yılmaz yaptığı açıklamayla başlatılan Kızıl İntikam hamlesi çerçevesinde kesintisiz eylem başlattıklarını ve artık Kürdistan’ın değil Kürdistanı işgal edenlerin yanacağını belirtti.

Devrimci Gençlik Hareketi (DGH) ve Devrimci Genç Kadın Hareketi (DGK-H) Serhed Koordinasyonu Berfin Yılmaz komuşmasında Önder APO’nun ve ve dağlarda direnen gerilların direnişlerini selamlaadıklarını ve canı gönülden sevgilerini belirterek tüm Serhed gençleri olarak birimlerinin Kızıl İntikam hamlesi çerçevesinde gerçekleştirdiği eylemleri selamladı. Berfin Yılmaz konuşmasının devamında Serhed gençleri olarak toplanıp eylemler gerçekleştireceklerini dile getirerek düşmanın kendilerine yönelik çok büyük saldırıları olduğunu vurguladı. Berfin Yılmaz konuşmasında ”Özelikle toplum içerisinde ki gençlere dönük düşman saldırıları bulunmakta çünkü biliyorlarki gençlik yapılan bu zülmü kabul etmiyor ve buna karşı çıkıyor. Düşman bu bilinçle saldırılarını gençlik üzerinde yoğunlaştırmaktadır. Bundan kaynaklı bizde Serhed gençleri olarak toparlanıp düşmana karşı büyük eylemler gerçekleştireceğiz” dedi.

Berfin Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti; 

”Serhed Gençleri Düşmanı içinde Kabul Etmiyor”

Basından da takip ettiğimiz gibi düşman her gün gençlere saldırmaktadır. Onurumuz ve şerefimiz üzerinde büyük bir saldırı bulunmakta. Baktığımızda her gün bir kadın tecavüze üğramakta. İnsan bunu görünce, deliye dönüyor. Diyor ki ben artık yerimde durmayacağım. Gidecem o düşman nerdeyse, onu bulacam ve vbaşını kesecem. Düşman nerde konumlanırsa konumlansın onu kabul etmeyeceğiz. Biz Serhed gençliği olarak onları içimizde kabul etmiyoruz. Bundan kaynaklı biz toplanık nerde yerleri varsa gidip oraları yakacağız. Kendi topraklarımızdan hepsini atacağız. Bunu bilsinler ki tek bir genç bile kalırsak bizimle aynı topraklar üzerinde nefes alıp yaşayamaz.

30-08-2020-dgh-intikam-birimi-sehid-zerdest-che-eylem-wan-1-300x169-7443591

”Artık Kürdistan Değil, Düşman yanmalıdır”

Şu anda Kızıl İntikam ismiyle bir hamle başlatılmış durumda. Tüm Kürdistan’da eylemler gelişmekte. Bizim de düşman üzerinde eylemler yapmamız gerekiyor. Bizm de onları ve onların evlerini yakmamız gerekiyor. Bu güne kadar bir tek Kürdistan yanıyordu artık bu şekilde olmayacaktır. Kürdistan gençliği artık buna izin vermeyecektir. Eylemleriyle, birimleriyle ve saldırılarıyla artık düşmanın Kürdistanı yakmasına izin vermememiz gerekiyor.

”Zülmü Kendiniz İçin Kabul Etmeyin Ve Birimler Arasında Yerinizi Alın”

Kürdistan gençliği artık düşmanın eliyle katledilmemelidir. Her Kürdistan genci artık kalkmalı ve Düşmana karşı başkaldırmalıdır. Gidip düşmanın okullarında okuyoruz sonra da düşmanın memuru oluyoruz. Düşmanın elinin altında yaşıyoruz. Bu zülmü biz ileriki yaşamımız için düşünmemeliyiz, bunun için kendimizi hazırlamamalıyız. Artık birimler kurulmuş eskisi gibi değil. Gençlik artık ne tutuklanmaları ne de başka hiç bir şey düşünmemeli. Her genç düşman gerçekliğini ve yaşam gerçekliğini iyi tanımış durumda. Serhed gençleri ve tüm Kürdistan gençleri olarak eylemlerimizi gerçekleştirip düşmanı topraklarımızdan atacağız.

”Uyuşturucu, Fuhuş Ve Ajanlığı Kendi Şerefimiz İçin Kabul Etmiyoruz”

Serhed gençleri çok saf ve temizlerdir, bundan kaynaklı düşman onları çabuk kandırabiliyor. Gençler kandırılmamaları gerekiyor. Yanlarındaki arkadaşlarının ajan olmasını engellemeli. Serhed gençleri erkek ve kız indir-3-1841919kardeşlerinin ajan olmasını kabul etmemeliler. Serhed gençliği nasıl uyuşturucu kullanıyor nasıl kötü yollara düşebiliyor. Biz Serhed gençleri olarak aramızda bu tür şeylerin gelişmemesi gerekiyor. Bunların karşısında durmalıyız.

NC/Andok Özgür