YPS İstanbul’da ülkücülerin konvoyunu vurdu!

HABER MERKEZİ –  İstanbul Sultangazi’de faşist,ülkücülerin asker uğurlama konvoyuna yönelik sabotaj eylemi gerçekleştiren birim 3 ülkücü şahsın yaralandığını belirtti.

Açıklamanın detayları şu şekilde:

“YPS Şehit Çeko Çatak İntikam Birimi üyelerimiz “Sömürgeciliğe ve ajan-işbirlikçiliğe karşı intikam hamlesi” kapsamında İstanbul ve Rize’de etkili eylemler gerçekleştirdi.

ÜLKÜCÜLERE YÖNELİK SABOTAJ EYLEMİ, 3 ÜLKÜCÜ ŞAHIS YARALANDI

  • Birim üyelerimiz  8 Haziran tarihinde akşam saatlerinde İstanbul Sultangazi’de asker uğurlama konvoyundaki ülkücü faşist şahıslara karşı sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eylemde ülkücü faşist şahsın aracı hedef alınarak etkili bir şekilde vuruldu. Eylem sonucunda faşist şahsın aracı yanarak imha olurken araç içinde bulunan 3 ülkücü  faşist yaralandı. İşgalci T.C ordusuna asker uğurlayan kalabalık ise korku ve paniğe kapılarak dağıldı.

ÇAYKURÇAY İŞLEME YERİNE YÖNELİK SABOTAJ

  • YPS Şehit Çeko Çatak İntikam Birimi üyelerimiz 3 Haziran günü sabah saat 06:00 sularında Rize’nin Çayeli ilçesinde işgalci Türk devletinin para kasası Çaykur’un çay işleme yerine yönelik sabotaj eylemi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eylem sonrasında Çaykur’a ait çay işleme alanı büyük ölçüde imha edildi.

MALTEPE’DE AKP İŞBİRLİKÇİSİ ŞAHISLARA AİT 2 ARAÇ İMHA EDİLDİ

  • Birim üyelerimiz 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’un Maltepe ilçesinde AKP işbirlikçisi 2 şahsın aracını ateşe verdi. Eylem sonucunda işbirlikçi şahıslara ait her iki araç da imha oldu.

YEDİDEN YETMİŞE HERKES SÖMÜRGECİLİĞE KARŞI ÖZ SAVUNMAYA GEÇMELİDİR

Sömürgecilik sistematik  darbe  mekaniği haline gelerek  Kürt varlığına, kimliğine, diline ve iradesine saldırıyor. Kürdistan halkımız, planlı olarak yürütülen siyasi,  kültürel, sosyal her alanda ırkçı yönelimlere maruz kalmaktadır. Ankara’da Barış Çakan’ın Kürtçe müzik dinlediği için bıçaklanarak katledilmesi ırkçılığın geldiği son düzeyi  göstermektedir. YPS YPS-JIN güçleri olarak kürt halkına uygulanan ırkçılığa karşı her yerde öz savunma halinde olacağımızı belirtmiştik. Barış Çakan’ın hesabını soracağız. AKP-MHP çeteleri ve onun ayak takımı ülkücüler her yerde hedefimiz olacaklar. Hiçbir Kürt Barış Çakan’a yapılanı unutmamalı ve intikam için öz savunmasını gerçekleştirmelidir. Yediden yetmişe herkes öz yönetim direniş ruhu ile sömürgeciliğe karşı öz savunmaya geçmelidir.”