ÖZEL – Amed’te MİT denetiminde uyuşturucu satışı – 1

AMED – İşgalci türk devletinin Kürdistan’daki kirli savaş oyunlarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. İşgalci Türk devleti Kürdistan’ı Türk uluslaşmasının yayılım coğrafyası yapmak için her türlü kirli oyunları kendine mübah görüyor. Gün geçmiyor ki işgalci TC devletinin özel savaş kurumu olan MİT eliyle Kürdistan’da kirli politikalar yaşanmasın.

Bizzat MİT denetiminde Kürdistan halk gerçekliğine aykırı olan ahlaksız faaliyetler yürütülüp MİT’in İttihat Teraki’den devraldığı faşist zihniyet bugün Kürdistan’da kirli politikalarla somutluk kazanıyor. MİT’in ajandasında Kürdistan’a dair özel bir bölüm var. Bu bölümde Kürdistan’da Fuhuş’u yaygınlaştırmak, uyuşturucuyu satışını aleni yapmak, ahlaksızlığı geliştirmek ve Kürdistan gençliğini yozlaştırmak temel amaçtır.

Amed’te MİT’in yoğun bir faaliyet içerisinde olduğu biliniyor. Ajansımızın ulaştığı bilgiler ve görüntülerde sözde uyuşturucuyla mücadele operasyonları yaptığını söyleyen İşgalci Türk devleti Amed’in Yenişehir ilçesine bağlı Ofis semtinde alenen yapılan uyuşturucu satışlarını görmezden geliyor ve esas olarak uyuşturucu satımını kendi denetimine alıyor.

Ajansımızın ulaştığı görüntülerde MİT’in denetiminde olan uyuşturucu satıcıları uyuşturucu satımını nasıl aleni şekilde yapıtığı görülmekte. Amed’in Yenişehir ilçesine bağlı Ofis semtinde gençlerin hiç korkmadan açık şekilde uyuştucucu satışını yaptığı görülüyor. Görüntülerde uyuşturucu satımını yapan gençlerin çok rahat olması dikkat çekici. Halktan insanlara aldırış etmeden uyuşturucu satımını yapan gençler ellerini kollarını sallayarak yollarına devam ediyorlar.

Andok ÖZGÜR / NC