SON DAKİKA – DGH ve DGK-H ”KIZIL İNTİKAM” hamlesini başlattıklarını duyurdu

HABER MERKEZİ – Devrimci Gençlik Hareketi(DGH) ve Devrimci Genç Kadın Hareketi(DGK-H) yaptığı açıklamada düşmanın  Kürdistan’daki varlığı kendileri için hesap sorma ve intikam alma gerekçesi olduğunu, hiç bir ahlakı olmayan bu sömürgeci faşist düşmana haddini bildirmenin zamanının geldiğini belirterek ’’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesini başlattıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamanın tamamı şöyle;

Büyük bir soykırım ve işgalin altında olan Kürdistan halkının intikam gücü Devrimci Gençlik Hareketi olarak faşist işgalci TC devletinin halkımız ve ülkemiz üzerinde yürüttüğü imha soykırım ve saldırı politilkalarına karşı ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesine başlattığımızı dost ve düşman herkese ilan ediyoruz.

Uğruna dünyayı yerle bir edeceğimiz Önderliğimiz üzerinde tarihte eşi bulunmayan tecrit ve işkence sisteminin derinleştirerek sürdürülmesine, halkımız üzerinde her türlü alçak yöntemler geliştirmesine, en kutsal değerlerimiz olan şehitlerimiz ve şehitliklerimize aşağılık saldırıların yapılmasına, ülkemiz Kürdistan’ın her karış toprağının işgal edilmeye çalışılmasına, insanlığın özgürlük umudu gerillamız üzerinde imha saldırılarının insanlık dışı yöntemlerle geliştirilmesine, halkımızın yarını umudu olan gençliğimiz ve gençlerimiz devam eden aşağılık, tecavüzcü , faşist yöntemlerle çürütme, yozlaştırma, ajanlaştırma, ahlaksızlaştırma ve asimile etme politikalarının ahlaksızca derinleştirilmesine verilecek en büyük cevap ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesine katılmak ve düşmandan hesap sormak olacaktır.

Düşmanın ülkemiz Kürdistan’daki varlığı hesap sorma ve intikam alma gerekçemizdir. Hiç bir ahlakı olmayan bu sömürgeci faşist düşmana haddini bildirmenin zamanıdır. Bütün insanlık için büyük bir tehlike olan bu düşmanın Kürdistan’daki her türlü varlığı ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlemizin hedefindedir. Halk düşmanı olan TC sömürgeciliğinin varlığı ortadan kaldırılmadıkça Kürdistan gençliği olarak bizlere yaşamak haramdır. Kürt ve Kürdistan’a dair hiç bir şekilde yaşam hakkı tanımayan faşist düşmana bizler de yaşam hakkı tanımayacaz. Her yerde ‘’KIZIL İNTİKAM’’ öfkemiz düşman güçleri ve işbirlikçilerinin ensesinde olacak, huzurlu uyuyamayacak, sokaklarımızda rahat hareket etmemenin andını veriyoruz. Bunun için korkakça ve alçakça saldırdıkları en kutsal değerlerimiz olan şehitlerimizin intikam ve zafer hamlesi olacaz. En çirkin zihniyetleriyle tecavüz ettikleri ve katlettikleri Kürdistan çocuklarının kini ve nefreti olup bu düşmanın üstüne kusacaz.

Bütün Kürdistan gençliği ve Türkiye gençliğ bilsinki bu zülme karşı sesiz kalmak, eylem yaymamak, zamana yaymak, başkalarından beklenti içerisine girmek sadece ve sadece düşmanın soykırım politikalarına yarayacaktır. Zülmün olduğu yerde isyan ve intikam kaçınılmazdır. Zülmün ve baskının olduğu her yerde her türlü eylem de meşrudur ve haklıdır. Herkes bilsinki bizler DGH ve DGK-H olarak görkemli bir isyanın, şehitlerimizin ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hareketiyiz. AKP-MHP faşist soykırımcı düzenine son vermenin anıdır. Faşist soykırımcı düzene polis olan bekçilik eden işbirlikçilik eden yandaşlık eden herkes ve her kurum hedefimizdir. Onlara rahat yüzü tanımayacaz. Kürdistan gençliğinin kızıl öfkesinin nasıl olduğunu düşmana göstereceğiz.

Herkes bilmeliki bu bir ‘’KIZIL İNTİKAM’’ sürecidir. Bu kararlılık, idda ve inançla bütün Kürdistan gençliğini cesur, yiğit, gözü kara her türlü eylem ve ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlesini güçlendirmeye çağırıyoruz. Kürdistan’daki tecavüzcüleri tek tek imha edelim, düşmana ajanlık yapanların ensesinden nefeslerimiz eksik etmeyelim, fuhuşu yaygınlaştıran işbirlikçilere kızıl bir öfke olup tepelerine inelim, Kürdistan’daki bütün düşman varlığı ve buna imkan açan herkes hedefimizdir. Nefes aldıkları bütün yaşam alanlarını hedef aldığımız herkes bilmelidir.

Halkımızın öz iradesini açığa çıkarmak ve uygulamak için 2015’te YDG-H öncülüğünde geliştirilen Öz Yönetim şehitlerine bağlı olarak bize bıraktıkları direniş mirasının bayrağını başarıya taşıyacağımızı, özgür Önderlik, özgür ülke ile taçlandıracağımızı, bu sömürgeci düşmanı Kürdistan’dan çıkartacağımızın sözünü veriyoruz. Önderliğimizi ve ülkemizi özgürleştirmeyene kadar Kürdistan gençliğini süresiz direnişe çağırıyoruz.

Bu çerçevede DGH ve DGK-H olarak halkımız üzerindeki faşist düşman politikalarının namusuca bekçiliğini yapan onursuz, satılık mahalle bekçileri hedefimizdir. Askeri kışla olarak kullandıklar okulları asimilasyon bataklıklarını red edip yakıp yıkalım, Kürdistan’da halkımıza her türlü alçaklığı reva gören AKP-MHP faşizmine yandaş olan, çıkar amaçlı oy veren herkes ve her kurum ‘’KIZIL İNTİKAM’’ hamlemizin hedefi olacaktır. Toplumumuzun ahlak yapısını bozarak çürütme politiksı temelinde düşman eliyle geliştirilen ajanlaştırma, fuhuş, uyuşturcu tacirleri hedefimizdir. Özelikle düşmanın bu politikalarına hizmet eden öğretmenler, memurlar bu çerçevede hedefimizdir. Bu temelde intikam sözünü veriyoruz.