Şehit Halil Çavgun İntikam Birimlerinden eylem

İZMİR – Yazılı bir açıklama yapan Şehit Halil Çavgun İntikam Birimleri, “Rojava da tarlalarımızı yakanlar, Kuzey Kürdistan ve Türkiye de halkımıza saldırıp katledenler ve düşman ile işbirliği yapıp destekleyen faşist ve ihanetçi kesim hepiniz yaptığınızı en sert biçimde misliyle ödeyeceksiniz.

Yaptığımız tüm uyarılara rağmen faşist devlet ve ırkçılar Kürdistan Ve Türkiye metropollerinde Kürt halkına saldırmakta. 21. Yüzyılda kapitalist sisteme hizmet eden T.C devleti ve insanlıktan nasibini almamış güçleri hiçbir hukukun ve insan hakkının kabul etmeyeceği şekilde insanlarımıza saldırıyor ,katlediyor ve tutukluyor.

Faşist Erdoğan ve çeteleri bilsin ki bizler şehitlerimizin mirasına ve değerlerine sahip çıkacağız. Yüzyıllardır yaşadığımız topraklarımızı işgal eden tüm güçler def olana kadar direneceğiz. Tek bir karış toprağımızı sizlere bırakmayacağız bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Rojava da tarlalarımızı yakanlar, Kuzey Kürdistan ve Türkiye de halkımıza saldırıp katledenler ve düşman ile işbirliği yapıp destekleyen faşist ve ihanetçi kesim hepiniz yaptığınızı en sert biçimde misliyle ödeyeceksiniz. Halkımızın gözyaşları ve değerleri üzerinden kimse rahat sefa bir hayat sürmeye kalkmasın o hayatı kursaklarınızda bırakacak binlerce on binlerce kahraman genç yetiştirdi bu halk.”

Açıklamada eyleme ilişkin de şunlar belirtildi:

6 Haziran günü İzmir in Foça ilçesi Yenibağarası mahallesinde Hamza Mavigöz ve Tevfik Seyhan isimli faşistlere ait tarım arazilerine Şehid Halil Çavgun İntikam Birimi’miz tarafından eylem düzenlenmiştir. Yapılan eylemde yüzlerce ton buğday ve ekin küle dönmüştür uyarılarımızı dikkate almayıp halkımızın emeği üzerinden kendini yaşatmak isteyen faşistlere gereken cevap verilmiştir. Eylemi yapan birimimiz alandan çekilmiştir.

‌Bu eylemi 1978 yılında Hilvan da Şehit düşen PKK nin öncü kadrolarından Halil Çavgun anısına gerçekleştirdik.
Bir kez daha faşist devleti ve işbirlikçileri uyarıyoruz döktüğünüz kanda boğulacaksınız, yaktığınız orman ve arazilerimizin ateşi her gün büyüyerek şehirlerinizi güvenli dediğiniz ülkenizin her yanını saracak.