SON DAKİKA – Heftanîn İntikam Birimi ajanlaştırma ve asimile merkezini vurdu

WAN – İntikam Birimi’nin Eylem Açıklaması Şöyle:

“Heftanîn intikam birimlerimiz Heftaninin işgal operasyonuna misilleme olarak eş zamanlı bir dizi eylem gerçekleştirilmiştir.

AJANLAŞTIRMA MERKEZİ VURULDU

17 Haziran akşam 21:30 saatlerinde Wan İpekyolun’da bulunan gaspçı kayyımın atandığı Wan Büyükşehir Belediye binasına bağlı halkı ajanlaştırma iş birlikçi ve AKP propagandasının yoğunlukla yapıldığı binaya dönük tahrip gücü yüksek EYP’lerle eylem düzenlenmiştir. Eylem alanından uzaklaşmaya çalışan birim üyelerimize ranger tipli zırhlı araçla müdahele edilmek istenmiş fakat birim üyelerimiz aracı darbelleyerek alandan uzaklaşmışlardır daha sonrasında düşman alandan kapsamlı bir operasyon başlatmış fakat sonuç alamamıştır.

ASİMİLE MERKEZİNE EYLEM

Yine aynı saatlerde Kürt çocuklarının asimile politikalarına maruz bırakıldığı bir okul binası etkili bir şekilde vurulmuştur. Dron ve zırhlı araçlarla mahalle abluka altına alınmış, fakat birim üyelerimiz alandan çıkmayı başarmıştır. Faşist TC ordusunun ve kontralarının Kürt özgürlük hareketine tasfiye etmeye yönelik başlatmış olduğu işgal saldırısına halkımızın intikam güçleri olarak düşmanı inlerinde vuracak Kürdistan sokaklarını düşmana dar edeceğiz .